+36 20 935 9907, +36 20 484 0672

Költöztetés

 
 
Költöztetés

Költözni senki sem szeret. Amennyiben mégis szükségessé válik, érdemes olyan céget választani, akik komplex szolgáltatást nyújtanak. Elkerülve ezzel az esetleges félreértéseket és az azokból adódó kellemetlenséget.

 

Felsorolni is nehéz lenne, hány költöztetésen vagyunk már túl, piacvezető bútoros cégek megbízásából vagy egyénileg. Ez okból és a több mint 20 év tapasztalatából, rengeteg buktatóját ismerjük egy cég költözésének. Éppen ezért jelenthetjük ki nyugodtan, hogy legyen szó 6-8 munkahelyről, vagy több százról, felkészülten állunk a költözés lebonyolítására. Budapesten, az irodaházakkal kapcsolatosan, igen komoly és részletes helyismerettel rendelkezünk, ( lifthasználat, mikor és hol lehet pakolni, parkolás, stb. ) mely jelentős mértékben tudja lerövídíteni egy költözés időtartamát. Természetesen ettől függetlenül az ország teljes területén vállalunk munkákat.

A költözés lebonyolításához nem kell több céggel felvenni a kapcsolatot, mivel cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt.

Rendelkezünk megfelő szállító járművekkel, szakképzett emberi erőforrással, és a szükséges tárgyi eszközökkel. Ezen kívűl biztosítani tudjuk a költözéshez szükséges csomagoló anyagokat, költöztető dobozokat, speciális szállító eszközöket a számító gépekhez, monitorokhoz, és esetleges puffer helyiséget. Munkatársaink szükség szerint szét- illetve össze szerelik a bútorokat, amennyiben kell csomagolással védik az eszközöket és igény szerint a képek le illetve felszerelését is elvégzik. A növényeket mindig külön ( igény esetén klimatizált ) gépjárművekkel szállítjuk. Külön kérésre a személyes tárgyak dobozolását is vállaljuk. Amennyiben páncél szekrénnyel, vagy tűzbiztos szekrénnyel is rendelkezik a megrendelő, abban az esetben sem kell egy másik céggel felvenni a kapcsolatot, mivel külön erre szakosodott kollégáink a megfelő eszközökkel, a legnagyobb körültekintéssel hajták végre a feladatot.

Munkatársaink egyen pólóban dolgoznak, így a költözés teljes időtartama alatt jól azonosíthatóak és készséggel segítenek minden felmerülő kérdés vagy esetleges probléma esetén.


10 érv
amiért érdemes
a DEGOBOY-t
választania

  1. Komplex szolgáltatás nyújtása
  2. Több mint 20 éve a piacon
  3. Különleges igények teljesítése
  4. Országos munkavégzés
  5. Kapcsolódó szolgáltatások biztosítása
  6. A forgalomban lévő bútorok 90 %-nak ismerete
  7. A budapesti irodaházak helyismerete
  8. Rugalmasak vagyunk
  9. Mindig felvesszük a telefont
  10. Kreatív, profi csapat
Partnereink
© DEGOBOY Bt. | Minden jog fenntartva.